Menu

Bine ați venit la Valahia Gaz

Suntem partenerul ideal pentru intreaga gama de clienți B2B.

Suntem Valahia Gaz

Valahia Gaz SRL a fost inființata in data de 22.09.2017 avand Licența de tranzacționare emisă de Autoritatea Română de Reglementare în domeniul Energiei și Utilității Publice. Conform profilului principal, compania noastra este implicata in activitatea de comercializare a gazelor naturale pe teritoriul Romaniei si in alte state europene. Portofoliul nostru garanteaza accesul pe piață în întreaga Europă si se bazează pe facilitățile de transport și depozitare pe care le oferim clientilor. Oferim optimizare în timp real, 24 de ore pe zi, pentru activitățile  specifice domeniului gazelor naturale și monitorizarea piețelor de tranzactionare, pentru a fi întotdeauna prezenți atunci când apar noi oportunități. Ne concentrăm eforturile asupra țărilor cu condiții de piață dezvoltate și diversificate, garantand o  tranzacționarea corecta, eficientă și inteligentă. Facem tranzacții fizice în timp ce realizăm strategii de acoperire financiară, împreună cu optimizarea portofoliilor clienților noștri. 

DOMENIU DE AFACERI

Ne adresam serviciile clienților de tip en-gross, producătorilor, utilizatorilor industriali, importatorilor și distribuitorilor de produse specifice. 

Furnizăm gaze în ambele sensuri ca produse de conducta, la PVT (puncte virtuale de tranzacționare) și sub formă lichefiată, printr-o varietate de indexări fixe și plutitoare sau alte structuri standard de stabilire a prețurilor produselor. 

Ca parte a tranzacțiilor cu gaze naturale, Valahia Gaz SRL încheie tranzacții pe piețele europene (România, Austria și Ungaria). O parte importantă a portofoliului nostru de furnizare de gaze naturale este formată din depozite, capacități de tranzit și contracte flexibile.

 În plus față de tranzacționare, asigurăm aprovizionarea cu gaze naturale din contracte diversificate de furnizare a gazului. 

Ne angajăm să încheiem contracte de furnizare și vânzări pe termen lung sau scurt, concentrându-ne pe reacții prompte și pe soluții personalizate, ori de câte ori clienții noștri au nevoie sau apar oportunitati in piata in beneficiul clientilor.

Activitatea noastră în domeniul gazelor naturale face parte dintr-o soluție integrată de produse inter-comoditate, cea ce ne prezinta ca un partener ideal pentru întreaga gamă de clienți B2B.

GAZ NATURAL

Prețurile ridicate ale gazului sunt foarte sensibile la capacitățile de producție și de transmisie disponibile, deoarece energia trebuie produsă atunci când este nevoie și nu poate fi stocată la scară industrială. În cazul gazelor, terminalele tind să preia livrări de la cisterne specializate sau conducte din câmpurile de gaze înainte de a testa, trata și distribui gazul în mod regional prin conducte.

Alternativ, se stochează gaze derivate din țiței, cum ar fi butanul, apoi sunt îmbuteliate și utilizate pentru activitați casnice sau încălzire, acolo unde nu există rețea de gaze. Oferim optimizare în timp real, dispecerizare și gestionare a portofoliului pentru activele de gaz. Utilizăm inteligența pieței prin colectarea și analizarea informațiilor colectate în scopul unei decizii precise și încrezătoare în stabilirea strategiilor de tranzacționare.

Activele convenționale se află sub presiune financiară, iar proprietarii de active trebuie să caute noi oportunități pentru a asigura profitul în viitor.Piețele de gaze din întreaga Europă și transportul de gaze la nivel internațional se deschid și obținerea beneficiului de prețuri avantajoase devine facil, însă necesită o setare de tranzacționare 24/7 pentru a oferi o optimizare în timp real.

Valahia Gaz oferă optimizarea în timp real și flexibilitatea piețelor gazelor naturale. Prin prezența noastră constantă pe aceasta piață reusim sa monitorizam continuu schimbările și sa acționam în timp real, astfel ca putem oferi clienților noștri o varianta profitabila adaptata specificului lor de activitate.

Ultimele știri

07.05.2018

Valahia gaz a obținut Licența de tranzacționare cu Gaze Naturale emisă de Autoritatea Română de Reglementare în domeniul Energiei și Utilității Publice și acum compania este capabilă să vândă gazele naturale pe teritoriul României.

Documentele companiei

Contacteaza-ne

Trimiteți-ne un mesaj

Sending...
Something went wrong. Please try again.
Your message was sent, thank you!

Contact

Adresa:

Şoseaua Bucureşti-Ploieşti 19, sector 1, Bucureşti

România 077190

Email

valahiagaz@valahiagaz.com

Telefon

Telefon: +40217942837
Fax: +40317107181